Tuesday, October 15, 2013

united colors of benetton-analiza imagologica

United Colours of Benetton Campanie pentru combaterea sărăciei și a exploatării minorilor 1992 Analiză imagologică Opera fotografică a lui Toscani a stârnit o revoluție în industria publicității și a marketingului, a spulberat orice convenție, mizând pe faptul că nu vinde un produs, ci promovează valori, suscită interesul publicului și nu de puține ori îl revoltă. Arta este cea mai înaltă expresie a comunicării pentru el, un artist adevărat nu ține cont de norme complaisante, ci își face propriile reguli după focal point se ghidează: dacă nu lași nicio urmă, dacă nu se vorbește despre opera house ta, atunci nu te poți numi artist. Toscani a creat o nouă strategie de promovare a brandului Benetton și s-a distanțat vizibil pe piața extrem de competitivă a publicității, iese clamori ng tiparele existente și abordează teme din cele mai sensibile, profunde precum: rasismul, conștientizarea contaminării cu HIV, războiul, sărăcia, exploatarea de minori, moartea.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Publicitatea realistă, nonconformistă detronează publicitatea tradițională și subliniază aspectul responsabilității sociale și a implicării în problemele acute cu care se confruntă societatea. ÃŽncepând din 1992, politica de comunicare Benetton ia cu asalt un teren nevalorificat până atunci: realitatea grungeă. Acest pseudo-jurnalism fructifică public itar fotografii de presă, Toscani apelÃ! ¢nd chiar la instantaneele altor fotografi, publicate deja in reviste. Evadând din încorsetarea studioului, reclamele Benetton abordează acum teme de natura socială: bolile obscure, violența și intimidarea, emigrarea forțată, catastrofele naturale. Referitor la imaginile care contrariază, Toscani comentează...If you neediness to spend a penny a full essay, monastic order it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.